Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

8 REDENEN OM VOOR EEN HALFLANGE COUPE TE KIEZEN.

8 REDENEN OM VOOR EEN HALFLANGE COUPE TE KIEZEN.

Ben je jouw lange lokken zat?

De hoogste tijd om de schaar erin te zetten. Vele celebs en modellen gingen je voor. Doe hier inspiratie op waarom een halflange coupe helemaal hot is:
 
1. New season means new hair. Oké, het duurt misschien nog even, maar de winter komt er weer aan en wat is er nou lekkerder dan het nieuwe seizoen beginnen met een kersverse, nieuwe coupe?

2. Daarnaast: de messy lob was deze zomer al een hit, maar gaat ook veel gezien worden in deze winter. Vele modellen en celebs, zoals Scarlett Johanson en Beyonce kozen voor een stijlvolle lob, met of zonder krullen.

3. Een halflange coupe valt speelser en luchtiger. Lange lokken vallen vaak zwaar en futloos naar beneden. Een korte coupe daarentegen, kan veel meer z’n eigen gang gaan. Let’s get wild ;-)

4. Een halflange coupe is voller en dikker. Aangezien dode en gespleten punten verleden tijd zijn, oogt je coupe veel gezonder en voller.

5. Je lijkt jonger. Vaak zorgt een korte coupe ervoor dat je een jongere uitstraling krijgt. En wie wilt dat nou niet!

6. Je bespaart uren met het drogen van je haar.

7. Een halflange coupe benadrukt meer de vorm van je gezicht. Je kaaklijn en mond bijvoorbeeld worden meer geaccentueerd.

8. Het is gewoon stoer. Aangezien de meerderheid van de vrouwen met lang haar door het leven gaat, ben je met je halflange coupe een uitzondering.

Ben jij toe aan een nieuwe (halflange coupe)? Klik hier om een afspraak te maken bij KappersTeamNicolasSioen

Hier alvast wat inspiratie:

WEATHER F°RECAST: COLD CONDITIONS & HOT FASHION!

WEATHER F°RECAST: COLD CONDITIONS & HOT FASHION!

Powerfull blond inspiration

Powerfull blond inspiration