Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

WEATHER F°RECAST: COLD CONDITIONS & HOT FASHION!

WEATHER F°RECAST: COLD CONDITIONS & HOT FASHION!

Herfst is het verplaatsen van het licht naar binnen. 

Toe aan een nieuwe haarkleur? Deze herfst zagen we een scala aan kleuren op de fashion shows.

Het motto van deze herfst: alles kan en mag.

Opvallend waren daarnaast de warme kleuren zoals rosé gold en roodbruin die het catwalkbeeld sierden.

1. Brond is het nieuwe blond
Hoewel we natuurlijk nooit afscheid zullen nemen van blond als haarkleur, maakt bruin een ware comeback deze herfst. Dit seizoen wordt dan ook een ode aan de brunette. Mooi: breng verschillende tinten bruin in je haar aan, om meer diepte te creëren. Bruin hoeft dus absoluut niet saai te zijn.

2. Rosé goud
Rosé goud is niet echt één specifieke haarkleur. Het is een mix van vanalles! De algehele uitstraling is rosé goud, maar het kan zowel met licht als met donker haar, met rood en met roze, met bruin en met blond.

3. Goudlokje
Al eeuwen geldt goud als symbool van macht en prestige. Van juwelen tot vergulde tanden, het glanzende edelmetaal is ook vandaag nog een statussymbool. Nu hebben Franse onderzoekers voor het eerst een techniek gevonden om ook menselijk haar te kleuren met goud. Benieuwd welke celeb eerst als real life Goudlokje zal verschijnen.

4. Roodbruin
Ook hier is het nodige lef voor vereist, maar roodbruin wordt een hit deze herfst. Kies voor subtiel kastanjebruin of helder rood, en ontdek welke ginger look bij jou past.

5. Platinablond
Platinablond blijft ook tijdens regenachtige herfstdagen zeer populair. Tijdloos, fris en zeer vrouwelijk. Tip: platinablond staat erg mooi en krachtig bij halflange of korte coupes.

6. Bruinzwart
Een andere variant op de fifty shades of brown is heel donkerbruin, tegen het zwarte aan. Oogt wel een tikkeltje winters, maar doet vooral een bleke huid erg mooi uitkomen.

INTERVIEW* MET HAARKLEURSPECIALIST NICOLAS SIOEN!

INTERVIEW* MET HAARKLEURSPECIALIST NICOLAS SIOEN!

8 REDENEN OM VOOR EEN HALFLANGE COUPE TE KIEZEN.

8 REDENEN OM VOOR EEN HALFLANGE COUPE TE KIEZEN.