Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Micro Wefts F.A.Q

Micro Wefts F.A.Q

Meest gestelde vragen Braziliaanse hairweaves


VOLLER, LANGER & SLANKER

Meer volume of boterzacht lang haar? Hoog kwalitatief natuurlijk haar. Niet schadelijk voor je eigen haar. Op 1 uurtje geplaatst. Geen lijm; warmte, hars,... 25 kleuren, 2 lengtes, 2 stijlen. Langdurig houdbaar en herbruikbaar geplaatst met nano - of microrings. Kleuren; brushen, stylen, krullen,...

STYLE YOUR STORY

Kan ik mijn haar en/of uitgroei verven als er wefts in mijn haar zitten?

Ja hoor dat kan. Je kunt de wefts in dezelfde tint of donkerder verven, niet lichter. Je eigen haar heeft een andere DNA dus de kleur kan anders uitpakken. Let er wel op dat de garantie vervalt als de wefts gekleurd worden. Je uitgroei verven is ook geen probleem! Die kun je gewoon bij kleuren.

Komt de kleur wel overeen met mijn haar?

Indien je wefts wenst te zetten, kom je het beste eerst naar ons voor een GRATIS en vrijblijvende adviesgesprek. Wij bekijken dan samen welk type haar en kleur je hebt, de dikte van jouw eigen haar en uiteraard wat jouw wensen zijn. Aan de hand daarvan worden de juiste wefts uitgekozen en wordt de prijs bepaalt. Dit is mede afhankelijk van de lengte van de wefts.

 Kan ik mijn wefts, krullen of straighten?

Je kunt jouw wefts bewerken met hitte. Dit kan omdat het 100% echt haar is. Gebruik wel altijd professionele stylingtools, omdat deze het haar minder beschadigen. Let op: gebruik ook altijd een hitte protectie product voor jouw haar.

 Kan ik mijn kapsel ook eens anders dragen?

Je kan jouw kapsel gerust eens anders dragen. Je kan de wefts glad laten föhnen, het glad stijlen, het in zijn natuurlijke golf dragen, de natuurlijke krultekening accentueren, met de krul-of stijltang laten krullen, een volume-brushing laten uitvoeren, opsteken, de haren laten bijknippen/anders knippen, kleuren, enz. … de mogelijkheden zijn eindeloos!

 Kan ik nog met mijn hand door mijn haar gaan?

Het vormt geen enkel probleem om met uw vingers door de haren te gaan, dit zorgt ervoor dat de wefts gesorteerd blijven.


SPECIFIC NEEDS, SIMPLE SOLUTIONS

 Is er na de haarverlenging een speciale verzorging nodig?

Wefts kunnen in principe net zoals het eigen haar worden behandeld. Langere haren, zoals men weet, hebben ook een bijzondere verzorging nodig. Nicolas Sioen biedt hiervoor hoogwaardige verzorgingsproducten en speciale borstels aan. Te koop bij ons in het salon.

Hoe behandel ik het haar het beste tijdens het wassen?

De verzorging van hair wefts is zeer belangrijk. De kwaliteit van het haar zal slechter/droger worden bij verkeerd productgebruik, waardoor het er vaak onverzorgd uitziet. Gebruik geen shampoo op de haarlengtes tijdens het wassen, enkel op de hoofdhuid. Gebruik ook altijd na het wassen een masker of conditioner op handoekdroog haar.

Moet ik tijdens het borstelen van het haar bijzonder voorzichtig zijn?

U kunt hiervoor een speciale borstel gebruiken. U begint best onderaan aan de haarpunten te borstelen en ontwart zo geleidelijk naar omhoog toe, daarna borstelt u van boven naar beneden, van de aanzet tot de punten dus. Tot de volledige haardos volledig geborsteld is.

Wordt mijn eigen haar specifiek op de haarverlenging voorbereid?

Ja, een reiniging met de Cleansing shampoo voor het plaatsen van de wefts is zeer belangrijk, daardoor worden siliconen enz. …..., die zich in het haar bevinden, verwijderd, wat voor een betere houdbaarheid zorgt.

GET IT FAST, MAKE IT LAST

Ik heb pijn - jeuk!

In geval van problemen neem je best direct contact op. Je mag ons ook altijd contacteren voor technische ondersteuning. Bel 056/422439

Wat moet de minimum lengte van mijn eigen haren zijn voor een mooie verlenging?

Vanaf een lengte van 15 cm kan men tot 20cm verlengen of meer volume toevoegen. Als de eigenhaarlengte tot op de schouders komt of langer, kan u zelf bepalen hoe lang je de haarverlenging wilt.

Kan ik wefts dragen met natuurlijk krullend haar?

Dit vormt geen probleem aangezien de natuurlijke Indische haren ook over een lichte golving beschikken. Als u dit wenst kunnen de extensies ook sluik of gekruld gedragen worden.

Hoeveel wefts heb ik nodig?

Dit ligt aan uw wensen en aan uw eigen haartype en dikte.

Hoe lang blijven ze?

Afhankelijk van uw haartype, haarlengte en verzorging is de gemiddelde draagtijd 4-6 weken. Het voordeel hiervan is dat deze dan wel weer herplaatst kunnen worden, Houdbaarheid van ongeveer 6 weken en is hierna nog 6 tot 10 maanden herbruikbaar.

Hoe worden wefts verwijderd?

Dit ligt aan uw wensen en aan uw eigen haartype en dikte.

Zijn Microrings schadelijk voor mijn eigen haar?

Nee, maar microringen zijn niet geheel onschadelijk voor je haar, echter is in principe alles wat je met je haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. Je kunt het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continu Microrings te dragen zolang je de hairextensions weft tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kunt, als je wilt meteen nieuwe wefts laten plaatsen.

Ik gebruik medicijnen kan ik een haarverlening inzetten?

Sommige medicijnen, chemokuur, stress en zwangerschap kunnen je haren beïnvloeden dus hebben ook invloed op het verliezen van je haren, dus ook op uw wefts. Wij adviseren dan geen microringen te laten plaatsen. Als je wel microrings wefts wilt laten plaatsen is dit geheel op eigen risico.

Hoelang moet mijn eigen haar zijn om een haarverlenging of volume te plaatsen?

In het algemeen moet je haar op schouderlengte zijn. Maar hoe langer je haar hoe mooier de hairweft in je haar zal vallen dus het resultaat zal ook natuurlijker zijn als je haar langer is. Probeer je haar nooit langer te maken dan 20cm. Dit geeft een natuurlijkere uitstraling.

GO GO GO

Mag ik gaan zwemmen met mijn wefts?

Natuurlijk! Indien je gaat zwemmen draag het haar dan in een vlecht, dit voorkomt knopen. Ga je in zee of chloorwater, dan adviseren wij om niet met het hoofd onder water te gaan.

Ik ga op vakantie aan zee, waar moet ik op letten?

Je mag met jouw extensies in zout water gaan, maar nadien dient je uw haren goed te wassen en uit te spoelen, om alle zoutresten uit de haren te verwijderen.

Kan ik mijn haren tijdens het sporten in een staart dragen?

Het plaatsen van de wefts gebeurt zodanig, dat de haren natuurlijk vallen. Wij plaatsen de micro-rings zodanig dat jouw bindingen niet zichtbaar zijn bij het samennemen van de haren.

En hoe gaat dat tijdens watersport?

Ook als je aan watersport doet, kan je zonder problemen wefts dragen. Hierbij is wel belangrijk dat u na het sporten de haren grondig met juiste shampoo wast, om het chloor te verwijderen. Bij het veelvuldig in contact komen met chloorwater, kan dit de haren sterk uitdrogen, het is dan zeker aan te raden om de haren achteraf heel goed te verzorgen met een juiste verzorging.

Solarium - een probleem?

Een bezoek aan het solarium is geen probleem. De haren moeten wel met een handdoek afgedekt worden en daarna verzorgt worden met de juiste producten.

 

DIT KAN HET BEGIN ZIJN VAN IETS HEEL MOOIS!

DIT KAN HET BEGIN ZIJN VAN IETS HEEL MOOIS!

Een pony of niet?

Een pony of niet?