Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Microring Wefts

Microring Wefts

Extra volume in je eigen haar!

Bij Microring Wefts wordt een ringetje en pluk eigen haar gebruikt om de weft aan het hoofd te bevestigen. Deze techniek heeft een houdbaarheid van ongeveer 6 weken en is hierna nog 6 tot 10 maanden herbruikbaar. In tegenstelling tot andere methoden is de microrings wefts snel en makkelijk aan uw haar te bevestigen en is het verwijderen een stuk eenvoudiger, er worden geen chemicaliën gebruikt en het inzetten duurt in tegenstelling tot andere methodes relatief kort. De wefts wordt met een microring bevestigd. Dat is een klein ringetje met een siliconenlaag erin. Deze techniek is ook geschikt voor dun en fijn haar, het zit namelijk plat tegen het hoofd. Om te verwijderen knijpen we de ringetjes terug rond en de weft valt eruit.

Voordelen:

  • Houdbaarheid van ongeveer 6 weken en is hierna nog 6 tot 10 maanden herbruikbaar.
  • Er worden geen chemicaliën gebruik.
  • Het inzetten duurt in tegenstelling tot andere methodes relatief kort.
  • Ook geschikt voor dun en fijn haar.
  • Totaal onschadelijk voor je eigen haar.
  • Inzetten kost maar 50% van je tijd in vergelijking tot andere technieken!
  • Herbruikbaar waardoor met kwaliteits-haar juist goedkoper uit bent!
  • Zowel het inzetten als uithalen zijn volkomen pijnloos + geen irritatie.
  • Geen chemische vloeistof, wax, lijm, trekken, hitte meer.

Het haar is verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes golvend, krullend of glad haar en in natuur- of fantasiekleuren. Deze zijn vervaardigd uit 100% echt haar. naargelang de groeisnelheid van uw eigen haar kan een hairweaving 6 tot 8 weken blijven zitten. Na deze periode kan het haar opnieuw worden ingezet zonder dat er nieuw haar voor nodig is (herbruikbaar).

Vakkundig ingezet en uitgebreid advies
— Nicolas Sioen
Een pony of niet?

Een pony of niet?

#KappersTeamNicolasSioen‬ LANCEERT VOOR DE FEESTDAGEN...

#KappersTeamNicolasSioen‬ LANCEERT VOOR DE FEESTDAGEN...