Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

'Join our team'

'Join our team'

Werken bij Nicolas Sioen

Voor 2017* zijn wij op zoek naar een ervaren stylist.

Als stylist geef je onze klanten advies over stijl, behandelingen en producten. 

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in het knippen en stylen. 

Dit doe je niet alleen door jouw kniptalent in te zetten, maar ook door service te verlenen en de klant net dat beetje extra te geven! Je maakt mensen mooi, maar je helpt ook mensen op esthetisch vlak met pruiken en haarstukjes.

Werken bij Nicolas Sioen betekent:

  • "Je werk uitvoeren op top niveau van de kappersbranche!" Je geeft onze klanten meer dan een mooie coupe. Je biedt hen een beleving aan in ons full service salon van bij het binnen komen tot en met het vertrek. Dit doe je niet alleen door jouw kniptalent in te zetten, maar ook door service te verlenen en de klant net dat beetje extra te geven! Je maakt mensen mooi, maar je helpt ook mensen op esthetisch vlak met pruiken en haarstukjes.

  • "Inspiratie opdoen, en jezelf blijven ontwikkelen!"  Wij ondersteunen en vergoeden voor al onze medewerkers gedurende hun hele dienstverband, trainingen in knip- en kleurtechnieken, visagie, styling en persoonlijke ontwikkeling. Je volgt trainingen bij ons in het salon én aan de Redken Academy (erkend als één van beste opleiders in de branche). REDKEN Education biedt een inspirerende leeromgeving als geen ander! Hun innovatieve sessies zijn voorzien van inspirerende trainers. Een aanpak, waarbij je de nodige aandacht krijgt die je nodig hebt om je skills te bevorderen, je creativiteit een boost te geven en je werk te transformeren tot een carrière!

  • "Balans werk-privé" Ons team presteert de juiste uren. Wij werken niet over de middag. Het salon is gesloten op maandag en woensdagnamiddag (zo kan je zelf de activiteiten op volgen van je kinderen). Je hebt een weekend van zondag tot en met maandag. Stempelen is niet onze stijl.

  • "Prima arbeidsvoorwaarden - financiële zekerheid!"
    Een basissalaris hoger dan de CAO schaal, reiskostenvergoedingen, opleidingen en een bijdrage in eigen materiaal. 

Work Hard. Have Fun. Make a difference
— Nicolas Sioen

Een sollicitatie kun je sturen naar:

Naam *
Naam

* Deze aanwervingscampagne start op 1 januari 2017 en loopt tot eind maart 2016, indien interesse mail ons vóór 28 februari 2017.  De eerste selectieronde vindt plaats in maart 2017.

Een pony of niet?

Een pony of niet?

Microring Wefts

Microring Wefts