Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Exellent Hairextensions

Exellent Hairextensions

VOLLER, LANGER & SLANKER

Bij Sophie zijn er 125 hairextensions ingezet, de lengte is 40 cm om meer volume en lengte te maken in haar eigen haar. Er zijn 2 kleuren ingezet, je kunt dit goed zien op de voor & na foto’s. Sophie betaalde 690,00€ (wassen, föhnen, plaatsen, afwerking inb.)

MEEST GESTELDE VRAGEN

STYLE YOUR STORY

 • Kan ik mijn haar en/of uitgroei verven als er extensions in mijn haar zitten?

Ja hoor dat kan. Je kunt de extensions in dezelfde tint of donkerder verven, niet lichter. Je eigen haar heeft een andere DNA dus de kleur kan anders uitpakken. Let er wel op dat de garantie vervalt als de extensions zijn gekleurd. Je uitgroei verven is ook geen probleem! Die kun je gewoon bij kleuren.

 • Komt de kleur wel overeen met mijn haar?

Indien je extensions wenst te zetten, komt u het beste eerst naar ons voor een GRATIS en vrijblijvende adviesgesprek. Wij bekijken dan samen welk type haar en kleur u heeft, de dikte van uw eigen haar en uiteraard wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan worden de juiste extenions uitgekozen en wordt de prijs bepaalt. Dit is mede afhankelijk van de lengte van de extension.

 • Kan ik mijn extensions, krullen of straighten?

Je kunt jouw extensions bewerken met hitte. Dit kan omdat het 100% echt haar is. Gebruik wel altijd professionele stylingtools, omdat deze het haar minder beschadigen. Let op: gebruik ook altijd een hitte protectie product voor jouw haar.

 • Kan ik mijn kapsel ook eens anders dragen?

Je kan jouw kapsel gerust eens anders dragen. Je kan de haarextensies glad laten föhnen, het glad stijlen, het in zijn natuurlijke golf dragen, de natuurlijke krultekening accentueren, met de krul-of stijltang laten krullen, een volume-brushing laten uitvoeren, opsteken, de haren laten bijknippen/anders knippen, kleuren, enz. … de mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Kan ik nog met mijn hand door mijn haar gaan?

Het vormt geen enkel probleem om met uw vingers door de haren te gaan, dit zorgt ervoor dat de extensies gesorteerd blijven.

 

SPECIFIC NEEDS, SIMPLE SOLUTIONS

 • Is er na de haarverlenging een speciale verzorging nodig?

Haarextensies kunnen in principe net zoals het eigen haar worden behandeld. Langere haren, zoals men weet, hebben ook een bijzondere verzorging nodig. Nicolas Sioen biedt hiervoor hoogwaardige verzorgingsproducten en speciale borstels aan. Te koop bij ons in het salon, een beauty kit voor de prijs van 68 euro ( shampoo-conditioner-serum-haarborstel )

 • Hoe vaak moet ik op onderhoud ter controle?

Regelmatige controlebezoekjes in het salon zijn noodzakelijk! Bij dit onderhoud worden de strengen door de kapper gesorteerd en het uitgevallen haar afgeknipt, die zich in de bindingen bevinden. Wij raden aan om iedere 4 à 6 weken een onderhoud van de extensies te laten doen.

 • Hoe behandel ik het haar het beste tijdens het wassen?

Dep het natte haar voorzichtig droog, in plaats van het droog te wrijven. Sorteer de vochtige strengen en borstel ze voorzichtig met de speciale borstel - vermijdt om aan het haar te trekken. Föhn eerst de aanzet van het haar, inclusief de verbindingen, daarna de lengte en de punten.

 • Moet ik tijdens het borstelen van het haar bijzonder voorzichtig zijn?

U kunt hiervoor een speciale borstel gebruiken. U begint best onderaan aan de
haarpunten te borstelen en ontwart zo geleidelijk naar omhoog toe, daarna borstelt u van boven naar beneden, van de aanzet tot de punten dus. Tot de volledige haardos volledig geborsteld is.

 • Wordt mijn eigen haar specifiek op de haarverlenging voorbereid?

Ja, een reiniging met de Cleansing shampoo voor het plaatsen van de extensies is zeer belangrijk, daardoor worden siliconen enz. …..., die zich in het haar bevinden, verwijderd, wat voor een langere houdbaarheid zorgt.

 

GET IT FAST, MAKE IT LAST

 • Hoe worden de haarextensies met mijn haar verbonden? 

Nicolas Sioen gebruikt hiervoor kleine verbindingen, die bestaan uit keratine, een stof die erg op onze haren lijkt. Deze verbindingen worden met behulp van warmte aan de eigen haren bevestigd.

 • Kunnen de extensies ook eerder worden verwijderd?

Dat is geen enkel probleem. Wij brengen een speciale gel aan op de verbindingen en verwijderen de strengen daarna met een daarvoor ontworpen verwijdertang.

 • Kan ik mijn extensies zelf verwijderen?

Neen. Het is zeer belangrijk dat u dit door ons laat uitvoeren. Wij gaan jouw haren met de nodige zorgvuldigheid en vakkennis behandelen.

 • Hoe lang duurt het plaatsen van de extensions?

Men dient ongeveer 3 à 4 uren voor een haarverlenging rekening te houden. De plaatsingstijd is ook afhankelijk van de hoeveelheid te plaatsen strengen. 

 • Zonder haarverlenging voelt mijn haar zo dun aan…

Uit ervaring weten we dat het uithalen van de strengen de klant het gevoel heeft minder eigen haren te hebben. Dit is zeker niet het geval! De klant mist gewoon het volume dat ze hebben met de extensies.

 • Ik heb last van haarverlies!

Een verlies van 10% van de strengen gedurende de gehele draagtijd is normaal. In geval van problemen neem je best opnieuw contact op. Je mag ons ook altijd contacteren voor technische ondersteuning.

 • Wat moet de minimum lengte van mijn eigen haren zijn voor een mooie verlenging? 

Vanaf een lengte van 15 cm kan men tot 20cm verlengen of meer volume toevoegen. Als de eigen
haarlengte tot op de schouders komt of langer, kan u zelf bepalen hoe lang je de
haarverlenging wilt.

 • Kan ik extensies dragen met natuurlijk krullend haar?

Dit vormt geen probleem aangezien de natuurlijke Indische haren ook over een lichte golving beschikken. Als u dit wenst kunnen de extensies ook sluik of gekruld gedragen worden.

 

GO GO GO

 • Mag ik gaan zwemmen?

Natuurlijk! De bindingen bestaan uit keratine. Dat is een stof die op onze haren lijkt, die natuurlijk niet oplosbaar is in water. Bovendien heeft dit een bijzondere stevigheid en dat zorgt voor een goede houdbaarheid.

 • Ik ga op vakantie aan zee, waar moet ik op letten? 

Je kan met jouw extensies in zout water gaan, maar nadien dient u uw haren goed te wassen en uit te spoelen, om alle zoutresten uit de haren te verwijderen.

 • Kan ik mijn haren tijdens het sporten in een staart dragen?

Het plaatsen van de extensies gebeurt zodanig, dat de haren natuurlijk vallen. Wij plaatsen de extensies zodanig dat jouw bindingen niet zichtbaar zijn bij het samennemen van de haren. Als je jouw haren graag in een staart draagt, dan moet dit wél altijd in een lage staart. Als je een te hoge staart gaat maken ontstaat er spanning op de bindingen met extensieverlies als gevolg.

 • En hoe gaat dat tijdens watersport?

Ook als je aan watersport doet, kan je zonder problemen extensies dragen. Hierbij is wel belangrijk dat u na het sporten de haren grondig met juiste shampoo wast, om het chloor te verwijderen. Bij het veelvuldig in contact komen met chloorwater, kan dit de haren sterk uitdrogen, het is dan zeker aan te raden om de haren achteraf heel goed te verzorgen met een juiste verzorging. 

 • Solarium - een probleem?

Niet de eerste 48u, anders is een bezoek aan het solarium geen probleem. De haren moeten wel met een handdoek afgedekt worden en daarna verzorgt worden met de juiste producten.

NICOLAS & KATHY GOING TO JERUSALEM

NICOLAS & KATHY GOING TO JERUSALEM

HOW TO: UITGROEI WEGWERKEN

HOW TO: UITGROEI WEGWERKEN