Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Dank je wel voor vijfentwintig geweldige jaren!

Dank je wel voor vijfentwintig geweldige jaren!

Op 1 oktober wordt Kappersteam Pruiken Nicolas Sioen vijfentwintig jaar!

Dit jubileum is een prachtige kans om DANK JE WEL te zeggen tegen al onze geweldige klanten. Zonder jullie zouden we er niet zijn. Dank je wel voor je bijdrage aan ons succes.

Toen we in 1991 met Coiffure Classique begonnen zetten we de coiffurewereld op zijn kop. We boden een oplossing voor bijna alle haarproblemen. Ook pionierden we met een service model dat de klant centraal stelt. Wat je vraag ook is: we proberen je altijd te helpen. Zo combineren we mode met excellente dienstverlening. We streven naar fans, niet naar klanten.

Ter ere van al die fans, die ons steunden, inspireerden en ons motiveerden om steeds beter te worden in wat we doen, starten we de komende maanden een paar bijzondere activiteiten. Activiteiten om jullie, onze klanten, te feliciteren met ons vijfeentwintig bestaan. Hierover zullen we je de komende periode nader informeren.

Dank je wel dat je de sleutel bent tot ons succes!

BOO!!! Een halloweenparty organiseer je zo!

BOO!!! Een halloweenparty organiseer je zo!

Nicolas Sioen Milestones

Nicolas Sioen Milestones