Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Redken Erkent Alanah Mortier!

Redken Erkent Alanah Mortier!

Redken erkent Alanah Mortier als Redken Certified Haircolorist

1 September, 2016 Brussel

Het realiseren van voorspelbare resultaten bij het kleuren van haar kan een uitdaging zijn bij sommige klanten. Dit wordt veroorzaakt door vele factoren – het overleg tussen klant en kapper, de mate waarin de kapper het product begrijpt, het niveau van vaardigheid van de kapper en de gebruikte techniek. Door topkappers te certificeren en hen Redken Certified Haircolorists te noemen, maakt het mijn klanten makkelijker de kleur te krijgen die ze willen.
— Nicolas Sioen

Redken Certified Haircolorist

Alanah Mortier van het Team Nicolas Sioen heeft kort geleden het examen voor de certificering behaald (zowel op papier en in de vorm van scenario’s, als het praktisch examen). Als resultaat hiervan mag Alanah zich een Redken Certified Haircolorist noemen. Cliënten zijn gegarandeerd van uitzonderlijke service en kleurresultaten door het uitgebreide inzicht in haarkleuringsprincipes, het plaatsen van folies, het corrigeren van kleur, creativiteit en contact met de cliënt.

 

Wie gecertificeerd is munt uit op het gebied van haarkleuring en geeft uitstekende service aan cliënten
— Sheri Doss, senior vice-president educatie voor Redken
Nicolas Sioen Milestones

Nicolas Sioen Milestones

#KappersTeamNicolasSioen‬ lanceert...

#KappersTeamNicolasSioen‬ lanceert...