Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Bao-Med® Waarom?

Bao-Med® Waarom?

WAAROM BOA-MED?

De Baobab-boom is het symbool van Afrika en wordt ook wel de Tree of Life genoemd. Niet zo gek, want de olie van deze boom is rijk aan alle goede eigenschappen voor huid en haar.

De niet-vette, pure olie is rijk aan omega 3, 6 en 9. BAO-MED® olie dringt door tot diep in de huid en versterkt daar het celmembraam. Het beschermt de huid voor invloeden van buitenaf, herstelt de droge en beschadigde huid, maar kan ook de talgklierfunctie van de vettere huid verbeteren.

VOORDELEN

  • Anti-aging
  • Omega 3,6 & 9
  • Werkt genezend
  • Absorbeert snel
  • Verlicht droge, jeukende en schilferige huid
  • Niet vette pure olie

DE BAOBAB BOOM

De Baobab boom kan meer dan 1000 jaar worden. Exemplaren van deze hoge leeftijd zijn erg groot en indrukwekkend. Sommige wetenschappers zeggen dat de boom wel 2000 tot 5000 jaar oud kan worden. In Zuid-Afrika zou een baobab van 3000 jaar oud bestaan. De maximale ouderdom van deze boom wordt betwist. Feit is dat een grote Baobab boom moeilijk te doden is.

Ook kunnen ze goed een brand doorstaan. Als er een restant van zijn wortels blijft staan, groeit er weer een nieuwe stam uit. Aan de oostkust van Kenia staan veel baobab bomen op het strand. Dat is een erg mooi gezicht. De bladeren van de bomen zorgen voor een goede schaduwplek wat zeer welkom is onder de hete tropenzon.

Copyright 2017 by Nicolas Sioen® | All Rights Reserved |

Bao-Med®  De voordelen

Bao-Med® De voordelen

DIT KAN HET BEGIN ZIJN VAN IETS HEEL MOOIS!

DIT KAN HET BEGIN ZIJN VAN IETS HEEL MOOIS!