Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

#Babylights

#Babylights

#KAPPERSTEAMNICOLASSIOEN HAAR 'BABYLIGHTS' LENTE/ZOMER COLLECTIE 2017

De trend lijkt op de lokken die je had als kind.

Waar komt de babylights trend vandaan?

Miranda Kerr staat bekend om haar mooie glanzende natuurlijke lokken. Dit effect is verkregen door middel van babylights.
Babylights komen vanuit de wens dat vrouwen hun haar net zo mooi, glanzend en natuurlijk willen hebben als het haar van kinderen en baby’s. Het is een variant op de bekende highlights, waar ook al de kleurtechnieken zoals balayage en ombre uit voort zijn gevloeid. De babylights zijn een stuk subtieler dan highlights en geven een ‘au natural’ look.

Het aanbrengen van babylights is precisie werk dat weinig tijd kost. De babylights zijn dan ook niet duurder dan gewone highlights, de prijzen liggen tussen de €30,- en €50,-. Afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.

 

VOORDELEN BABYLIGHTS

  • Nauwelijks uitgroei
  • Effect langer zichtbaar
  • Natuurlijk resultaat
  • Kan met andere technieken worden gecombineerd

Nicolas gebruikt de speciale Blonde Idol kleurlijn van Redken hiervoor, die onlangs met nog meer tinten is uitgebreid. Er zijn nu 12 kleuren, voor iedere haarkleur is er een geschikte kleur en deze kleuringen zijn uitstekend geschikt voor babylights. De highlights moeten ‘baby-fijn’ zijn rondom de haarlijn en kruingedeelte, met een zachte gradatie van kleur. 


Laat je adviseren door één van onze stylisten welke kleur het beste bij jou staat!
 
Ben jij toe aan de lente in je haar?

Babylights zijn veel fijner gezet dan highlights, de plukjes zijn dunner. Hierdoor krijg je een natuurlijke sprankeling in het haar. Alsof je net terug bent van 4 weken zonvakantie. Bij highlights zijn de haren die worden opgelicht veel breder, waardoor het effect minder subtiel is.”
— Nicolas Sioen
Ontwaak uit je winterslaap

Ontwaak uit je winterslaap

NIEUW HDRESOLUTION KLEURTECHNOLOGIE

NIEUW HDRESOLUTION KLEURTECHNOLOGIE