Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Vivid Haircolors You'll LoveI

Vivid Haircolors You'll LoveI

March to the beat of your own drum met City Beats!

NEW YORK INSPIRED CITY BEATS

Deze nieuwe lijn van tijdelijke haarkleuringen is geïnspireerd op de energie van New York City en bestaat uit zeven knallende kleuren. City Beats is een verzorgende kleuring met zure formule die het haar conditioneert en de schubben sluit voor een langdurig heldere kleur en gezond uitziend haar.

City Beats speelt in op de vivid hair trend die nog altijd groeiende is, vooral bij millennials. Millennials gaan relatief weinig naar de kapper en zijn daarom potentiele nieuwe klanten die aangetrokken worden tot de salon met hulp van City Beats. City Beats geeft de stylist de kans om zijn/haar creativiteit de vrije loop te laten gaan en looks te creëren barstensvol persoonlijkheid.

Bij een vibrant, bold en edgy product als City Beats hoort een passend gezicht. Chloe Nørgaard, model en DJ uit New York, staat bekend om haar aanwezigheid in de music & fashion scene en om haar dat alle kleuren van de regenboog heeft. Ze is dan ook een perfecte fit met City Beats.

CHLOE NØRGAARD

MODEL, DJ & ARTIST

ABOUT CHLOE:

Born in California and raised on Long Island, Chloe starting mixing up her ownvibrant haircolor hues when she was in high school. She went blonde when shestarted modeling, but her vibrant personality won out and soon she went back toher (colorful!) roots. She’s modelled for Vogue UK, Miss Vogue, i-D magazine,Nylon, and Harpers Bazaar.

Geen compromissen meer voor jouw lippen

Geen compromissen meer voor jouw lippen

Één ingrediënt toevoegen verandert alles. De Heilige Graal van haarkleuring!

Één ingrediënt toevoegen verandert alles. De Heilige Graal van haarkleuring!