Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Openhartig interview met een Redken Artist

Openhartig interview met een Redken Artist

Je haarkleur veranderen is net zo belangrijk als kiezen voor een nieuwe snit.

Het is dus belangrijk om je haar alleen onder handen te laten nemen door een kapper of kapster die je vertrouwt

Wij vroegen raad aan een Color designer bij kappersteam Nicolas Sioen, expert in kleur op alle vlakken!

Een ontmoeting

de tovenares van de haarkleuring.

Wat is de grote trend voor de lente-zomer 2017?

Het haar blijft lang en we spelen met kleur! Na de golf van koude lokken, die niet bij iedereen paste, zien we voor deze lente-zomer, een comeback van het vergulde blond met toevoeging van olaplex zoals alle grote Hollywoodsterren: Jennifer Lopez, Camaron Diaz, Emma Stone en Gigi Hadid zij veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met de top laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn. Wij repareren de verbroken zwavelbruggen, iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen, die het haar dan weer zwaarder en slapper zouden maken. Bijkomend groot voordeel is dat het herstel door de behandeling blijvend is!

Nicolas Sioen All rights reserved ©

Ombré, sombré, low-lights, balayage... Hoe zichzelf terugvinden in deze trends? 

"Hair contouring, hair strobing ik kan nog gerust een tijdje verder, ... Dit zijn de vaktermen die een trend aangeven. De kleurtechnieken blijven dezelfde. Als het nu om een schakering in jouw natuurlijke kleur gaat of het aanbrengen van wat meer contrast in jouw eigen kleur ….. Het is gewoon de naam die met de mode verandert. Het beste is om advies te vragen bij je kappersbezoek aan ons salon eventueel met voorbeelden en foto's die je graag ziet.

Hoe zich goed voorbereiden op een afspraak voor een kleuring? 

Breng foto’s mee! Een "caramel" of "californian blond" kan zoveel betekenen voor zoveel verschillende mensen. De foto's van wat u wilt, maar ook van wat u niet wilt, zal ervoor zorgen dat de kapper precies weet wat u wenst en wat u in gedachten hebt.

Welke kleur kiezen? 

Een goede kaper zal de tijd nemen om met u te discussiëren, te luisteren over uw gewoontes, uw leefstijl,… Hij zal de staat van uw haar bestuderen, alsook de tint en natuurlijk uw verlangens decrypteren!

Wat zijn de geheimen van een succesvol kleur ? 

Een succesvol kleur is een investering. Goede producten, juist aanbrengen en natuurlijk, geduldig zijn om een geslaagd resultaat te bekomen met respect voor uw haar.

Openhartig interview met Debbie

Openhartig interview met Debbie

Gun uzelf een verfrissende pauze met onze ijsthee

Gun uzelf een verfrissende pauze met onze ijsthee