Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Moroccanoil

Moroccanoil

Het verhaal van Moroccanoil begon toen de medeoprichter, Carmen Tal op reis was.

Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren. Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beautyindustrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk.

Vanaf september bij ons verkrijgbaar!

A/W 2017 our new ideas & trends!

A/W 2017 our new ideas & trends!

Openhartig interview met Debbie

Openhartig interview met Debbie