Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Kathy goes to Albufeira

Kathy goes to Albufeira

Het wordt een prestigieus event met 2 werelden, 4 internationale academies met elk hun inspiratiemoment, 3 workshops en dit alles op één locatie, Albufeira.

Het is bijna zover, binnenkort vertrek ik naar Portugal!
Op zondag 15 oktober ’s morgens neem ik de vlucht naar Lissabon, om dan de tweede vlucht te nemen naar Faro aan de Algarve. En dit voor het Education & Inspiration event ‘Hair In Motion’ georganiseerd door de collega’s van Cotril Portugal.

De internationale teams zijn niet van de minste …

Paulo Soares

Paulo Soares

Jan Larsen

Jan Larsen

Llongueras

Llongueras

 Trevor Sorbie, the Godfather of hairdressing

 Trevor Sorbie, the Godfather of hairdressing

Paolo Soares - Portugal
Met meer dan 25 jaar ervaring, en meermaals verkozen tot beste Portugese kapper/barber, heeft deze man zijn strepen verdiend. Ontwikkelde traditionele barbertechnieken tot een meer hedendaagse kunst. Meer over Paolo Soares.


Jan Larsen - Denemarken
Creatief directeur van de academie STUHR, kapper van het jaar in Denemarken en lid van de groep H3. Leuk weetje; de Stuhr academie werd gevraagd mee te werken aan de opmaak van de modellen van de Bond film Spectre in Kopenhagen. Meer over Jan Larsen.


Llongueras - Barcelona
Dit internationaal team opereert wereldwijd en had reeds meer dan 250 internationale shows. Hun thuisbasis is Barcelona. Meer over Llingueras


Trevor Sorbie - Londen UK
Een topact op dit event en winnaar van diverse prijzen. Trevor Sorbie, werkend volgens de filosofie van Vidal Sassoon, werd verkozen tot creatief team van het jaar, color expert van het jaar, hairtrend van het jaar in UK, maar meer nog … worden wereldwijd gevraagd voor shows en workshops. Meer over Trevor Sorbie. Zij sluiten de opleidingsvierdaagse af met een slotshow 'Making the ordinary, extraordinary.'

Feeling Dirty?

Feeling Dirty?

Hoe maak je Masala Chai Latte?

Hoe maak je Masala Chai Latte?