Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Ik wens iedereen een jaar vol goesting.

Ik wens iedereen een jaar vol goesting.

Ik zet 2018 in elk geval in teken van de goesting van uw haar! 

Goesting is het begin van alles: zin hebben in een lekker gerechtje, goesting om te vrijen, om eens grensoverschrijdend in een paar titcoins te knijpen, om één die zich niet wil aanpassen eens in jouw compost te draaien, het speelt geen rol, als de goesting ontbreekt, is het allemaal maar platte kak.

Een filosoof zei ooit dat talent niet bestaat. Iemand die prachtig viool speelt of briljant kan voetballen? Dat is geen kwestie van talent, maar van de goesting om daar jaren aan een stuk, elk uur van de dag mee bezig te zijn. 

Dit kunnen we toepassen bij alledaagse bezigheden, van koken en werken tot je lief graag zien. Daarom is goesting volgens mij de sleutel tot een gezond en gelukkig leven. Onze klanten zullen dit jaar ervaren dat hun goesting onze grootste prioriteit is.

Alvast bedankt voor het vertrouwen in 2017 en de vele jaren ervoor. In liefde en leed, maar steeds uit het hart.

Nicolas Sioen

#De Nicolas Sioen vrouw,  wie is dat?

#De Nicolas Sioen vrouw, wie is dat?

Haarmodel worden

Haarmodel worden