Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Feeling Dirty? Recensie door Nicolas Sioen

Feeling Dirty? Recensie door Nicolas Sioen

REDKEN CLEAN MANIAC recensie.

Redken is mijn favoriete merk op haircare vlak en ook met deze gel shampoo en conditioner doen ze weer goed voor fijne haren. De ‘micellen’ verwijderen onzuiverheden (vuil en talg) als een magneet. De lichte, ietwat vloeibare en sulfaat- en silicoonvrije substantie wast jouw haar opperst goed, zonder het te zwaar te maken. De geur heeft iets citrusachtig en fris, waar ik zelf grote fan van ben. Ondanks dat de shampoo sulfaatvrij is, schuimt de shampoo toch goed. Ook de conditioner is niet te vet. De substantie is voor een conditioner eerder dun, maar brengt wel aangenaam aan en is zeker ook voedend genoeg voor fijne haren.

Is een micellaire shampoo een meerwaarde voor je haar? 

Wat ooit een geheim in de make-upkoffer van make-upartiesten was (en dan hebben we het natuurlijk over Sensibio H2O van Bioderma) is intussen een vaste waarde in onze badkamer. De reiniger is ideaal om zelfs de meeste hardnekkige make-up op een zachte manier te verwijderen, zeker als het snel moet gaan en je niet de energie hebt om aan het hele double cleansing regime te beginnen.

Voor huid en haar

Wat werkt voor de huid, werkt blijkbaar ook voor je haar want verschillende merken brengen nu een micellaire shampoo op de markt. Net als bij de reinigers zorgen micellen, dat zijn oliemoleculen ingekapseld in water, ervoor dat onzuiverheden (zoals talg, bet en productresidu op het haaroppervlak en de hoofdhuid) als een magneet worden aangetrokken. Omdat de micellen ook restjes van vervuiling aantrekken, lijkt de micellaire shampoo (net als deze producten) vooral aangewezen voor de drukbezette city girl die graag buiten sport. Door de zachte formule en manier van reinigen, kan je een micellaire shampoo, net als het water, zonder probleem dagelijks gebruiken.

Deze transparante en vloeibare shampoo is perfect voor meisjes en vrouwen met fijn haar. Heb je heel dik, droog haar? Dan moet je zeker eens een cleansing conditionerproberen.

- Nicolas Sioen

ABSOLUUT de perfecte fond de teint

ABSOLUUT de perfecte fond de teint

#De Nicolas Sioen vrouw,  wie is dat?

#De Nicolas Sioen vrouw, wie is dat?