Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Oudejaarsavond, nieuwjaar...Feest haarlook: Nicolas' favorieten

Oudejaarsavond, nieuwjaar...Feest haarlook: Nicolas' favorieten

HAAR OPSTEKEN: 20X INSPIRATIE

December is de feestmaand bij uitstek. Om glamoureus op alle feestjes te verschijnen, is een mooie feestkapsel natuurlijk onmisbaar. Geen inspiratie? Geen nood! #‎KappersTeamNicolasSioen‬ helpt je alvast op weg met een oogverblindende feestlook die de hele nacht houdt. 

Een haarstijl die nooit zal verdwijnen van de catwalks, de magazines, feesten of uit het straatbeeld is het opgestoken haar. DE VALSE BOB is leuk voor wie een ander kopje wil, maar geen schaar in haar lokken durft te zetten.

Opsteken kort.jpg

Opsteekkapsel

voor korte coupes…

De  ‘french twist’, ook wel de Grace Kelly rol genoemd, doet het goed. Blijvers zijn natuurlijk de chique, klassieke updo, maar ook het haar nonchalant opgestoken heeft een charming look! Wij verzamelden onze inspiratiebeelden… 

Nicolas Sioen staat vooral bekend om zijn 100% plantaardig kleuring ingrediënten.🌱🌾

Nicolas Sioen staat vooral bekend om zijn 100% plantaardig kleuring ingrediënten.🌱🌾

JOIN THE BLONDE ARMY

JOIN THE BLONDE ARMY