Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Mannen en haartransplantatie

Mannen en haartransplantatie

Ook mannen zijn trots op hun haar, maar wat als je kaal wordt?

Nicolas_sioen_haartransplantatie_2.jpg

Hoe snel gaat haaruitval bij mannen

Er zijn voorbeelden genoeg van twintigers die al flink uitgedund haar hebben. In welk tempo het haar uitvalt, is niet te voorspellen. Haaruitval kan zelfs een tijdje stabiliseren, om vervolgens na een periode van twee, drie of vijf jaar weer verder te gaan. Vanaf de leeftijd van 50, 55 jaar gaat het kaal worden veel trager.

 

Haaruitval camoufleren

Veel mensen die kaler worden zoeken het in eerste instantie in camouflage. Het haar iets anders coifferen maakt al een groot verschil. Ook het langer dragen of een baard laten groeien kan het beeld tijdelijk verdoezelen. Wij krijgen in deze fase veel vragen van cliënten: “Is er misschien nog iets aan te doen?” Wel, er bestaan heel veel medicijnen en middeltjes, maar van slechts enkele is de werking ervan wetenschappelijk aangetoond. Verder kan het gebruik ervan gepaard gaan met vervelende bijwerkingen. In ons instituut werken wij met de 'CAPIL’ACTIF-technologie', buitengewoon efficient, klik hieronder voor meer uitleg.

Formaat capil activ.jpg

Voor wie is haartransplantatie geen goede oplossing? Werkt dit?

In een commerciële haarkliniek wordt er uiteraard liever geen ‘nee’ gezegd. Maar soms moeten er mannen worden teleurgesteld: een haartransplantatie is namelijk niet voor iedereen de beste oplossing. Het eindresultaat is in grote mate afhankelijk van de beginsituatie, hoe meer haar een man van zichzelf heeft, hoe beter het resultaat.

Wie is niet geschikt voor een haartransplantatie?’ Het zijn 3 soorten mannen.

  1. Mannen met te weinig donorhaar.
  2. Mannen die nog veel haar verliezen (vaak jong). 
  3. Mannen met onrealistische verwachtingen.
Nicolas_sioen_haartransplantatie_3.jpg

TRANSPLANTATIE

Micro

Door haarverlies kunnen sommige mensen zich echt slecht in hun vel voelen. Maar daar bestaat een oplossing voor : microtransplantatie. Pruiken Nicolas Sioen werkt samen met specialisten op dit gebied. Zo kunnen wij deze doeltreffende oplossing aan iedereen aanbieden die lijdt aan alopecia, kaalheid en haaruitval.

Microtransplantatie is een chirurgische techniek die toegepast wordt door ons uiterst ervaren team van specialisten. De methode bestaat erin de “onsterfelijke” haren te verplaatsen naar de kale zones. Omdat de implantaten van de patiënt zelf komen, is het risico op afstoting dus nihil.

Elegant, onopvallend en pijnloos

Elegant, onopvallend en pijnloos

Nadat de donorzone van de patiënt verdoofd is, wordt er een transplantaat ter grootte van een klein strookje uit de hoofdhuid gesneden. Deze is bijzonder elastisch en wordt daarom onmiddellijk gehecht met een draad die binnen 14 dagen oplost. Het litteken is heel fijn en zit volledig verborgen onder het haar.

De haarzakjes worden vervolgens per eenheid uit het transplantaat gesneden en getransplanteerd naar de ontvangende zones. Bij elke behandeling kunnen onze teams ongeveer 2500 transplantaten implanteren. Dat zijn meer dan 6000 haren ! Door de gebruikte techniek worden onesthetische implantaties die lijken op “preivelden” vermeden. Integendeel, het kapsel wordt op een elegante, duurzame en betrouwbare manier dichter. Zelfs uw kapper zal het niet merken ! Dankzij de technieken die toegepast worden door ons team kunnen wij anticiperen op volledige haaruitval en alopecia.

ANTICIPEREN OP KAALHEID

Deze vorm van haarchirurgie kan uiteraard alleen maar doeltreffend werken als kaalheid tijdig aangepakt wordt. Op deze manier krijgen we een natuurlijk en blijvend resultaat. 

Samenvattend: een tekort aan donorhaar, hevige haaruitval (op jeugdige leeftijd) en het hebben van onrealistische verwachtingen kunnen redenen zijn om te kiezen voor alternatieven dan een haartransplantatie.

Ontwaak uit je winterslaap met onze jasmijn thee

Ontwaak uit je winterslaap met onze jasmijn thee

S/S 2018 Mannen, vind jouw volgende look !

S/S 2018 Mannen, vind jouw volgende look !