Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

YUZU BLISS

YUZU BLISS

GEAROMATISEERDE BIOLOGISCHE GROENE THEE

Thee_Nicolas_Sioen_thee.jpg

Wij serveren u deze zomer een Japanse biologische groene thee met het subtiele exotische parfum van Yuzu. Deze Japanse citrusvrucht roept de smaak op van mandarijn en brengt u tot in hartje Azië ... Alle ingrediënten zijn verzameld voor een verfrissende degustatie.

Beoordelingen van onze expert

Authentieker Japans kan thee niet zijn. Deze groene thee gaat prachtig samen met de toetsen van yuzu, een citrusvrucht uit Japan. Een thee om warm of koud van te genieten ter ere van het land van de opgaande zon.

KLEUR: Goud met helder groene glans.
NEUS: Een perfect harmonie tussen de toetsen van yuzu, Japanse citrusvrucht met een parfum dat doet denken aan mandarijn, en de toetsen van verse kruiden en gegrilde aroma’s van een uitstekende Japanse groene thee.
SMAAK: Soepele aanzet met mooi volume.

'Join our team'

'Join our team'

ONTDEK NATUUR +  WETENSCHAP!

ONTDEK NATUUR + WETENSCHAP!